Sisään tulviva kevätaurinko tuo paitsi hurjasti energiaa saa se myös minut selailemaan entistä useammin valikoimamme mekkoja. Vaikka ilma on vielä todellisuudessa kylmä, ulos katsoessa ajatus paljaista sääristä mekon kaverina ei tunnukkaan enää niin kaukaiselta. Päätin jakaa omaa mekkofiilistelyäni myös blogitekstin (ja toki ihanien mekkojen) muodossa teille, jospa sieltä löytyy myös muita kesäfiilistelijöitä?

Valloittava pallokuvio

Pallokuvioiset mekot ovat yksiä valikoimamme suosituimpia, eikä ihme! Kuvio on klassinen ja leikkisä, ja se toimii niin juhlavissa kuin arkisemmissakin mekoissa. Tähän kategoriaan menevät myös erilaiset pilkku-, täplä- tai jopa neliökuosit, kuten kuvan hempeässä mekosssa. Jos bongaat sivuiltamme mieluisan pallomekon (tai pallopaidan tai -tunikan), kannattaa se napata nopeasti itselle.

Mekko 1, mekko 2, mekko 3

Pettämätön raita

Toinen aikaa kestävä suosikki on ehdottomasti raitakuosi! Raitamekko toimii klassisesta sailor-lookista aina värikkäämpään juhlamekkoon. Oma suositukseni on raitakuvioinen paitamekko, joka on täydellinen kesäiseen toimistopukeutumiseen. Toivotaan, että hellekeleihin mennessä pääsemme taas toimistoille tapaamaan työystäviä kasvotusten. <3

Lisäksi kauppaa selatessa omaan silmääni pistivät erityisesti raikkaat siniset raidat sekä hempeämmät punaisen sävyt, kuten näissä kuvan mekoissa: mekko 1, mekko 2, mekko 3.

Boheemia kesäfiilistä

Onko kesä edes kesä ilman boheemia hellemekkoa? Vaihtoehtoja tähän kategoriaan löytyy muun muassa Creamilta, Odd Mollylta sekä Indiskalta. Myös #boheemi ja #hempeä ovat omiaan tämän tyylisiä mekkoja metsästäessä. Olisivatpa kesähelteet jo täällä!

Mekko 1, mekko 2, mekko 3

Häävieraan valinnat

Valitettavasti monet ovat joutuneet perumaan alkukesän häitään tai vähintäänkin siirtämään niitä myöhemmäksi. Toivottavasti vielä loppukesästä parien olisi turvallista juhlia rakkauttaan läheistensä kanssa. Häävieraan mekko koetaan usein pulmalliseksi, sillä juhlaan liittyy tietty pukukoodi, jota tulisi noudattaa. Sopivan mekon osuessa kohdalle second handina ei kannata kuitenkaan jäädä aikailemaan, vaikkei varmaa juhlapäivää olisikaan tiedossa.

Jos sinulla on hääjuhlat tiedossa, suosittelen myös lukemaan Hannan viimekesäisen Vinkit häävieraalle -postauksen.

Mekko 1, mekko 2, mekko 3

Juhlien klassikkobrändit

Vielä viimeisenä haluan nostaa esiin muutaman juhlien luottobrändin, joita on helppoa etsiä esim. suodattamalla valikoimaa brändin mukaan. Ensimmäisenä Tiger of Sweden, jos etsit klassista, laadukasta ja hyvin istuvaa mekkoa. Toinen suositukseni on Karen Millen, mikäli hakusessa on näyttävä, juhlava ja naisellinen mekko. Kolmantena Ted Baker, jos haluat löytää kauniin ja persoonallisen juhlamekon.

Mekko 1, mekko 2, mekko 3

Kiitos, kun luit postauksen! Voit jatkaa mekkojen fiilistelyä täällä tai laittaa omat tarpeettomaksi jääneet mekkosi myyntiin tätä kautta.

Aurinkoa kevääseen ja ihania mekkofiilistelyjä toivottaen,

Inka