Syysmoikut täältä Tessa-Liinalta! Oon Rekin uusin tiiminlisäys ja nappasin kopin bloginkin puolelta melko nopeasti. Mulla on suuri intohimo kierrätysmuotiin ja kirjoittamiseen, niin mikäs sen parempi paikka päästä hyödyntämään luovuuttaan kun just tää blogi! <3

Aiheena mulla on sen täydellisen neuleen käyttö erilaisissa tilanteissa ja mihin kaikkeen sen voikaan yhdistää. Lähdin liikkeelle neljällä simppelillä asulla, mitkä sopivat lähes jokaiselle vartalotyypille ja just sen takia ehkä näissä yhdistyykin mun omia vaatekaapin lemppareita. Kaikki kuvissa esiintyvät tuotteet ovat siis omiani. Linkkaan jokaisen lookin kohdalle myös meidän kaupasta vastaavanlaisia tuotteita, jotta just sinäkin eksyisit ehkä tämän postauksen inspiroimana katsomaan tuotteitta erilaisesta näkökulmasta.

Smart casual

Tässä mun lemppari Samsøe & Samsøe:n pehmeä neule ensimmäistä kertaa näytillä. Neule on pehmeä, hengittävä ja sopii kirjaimellisesti melkeinpä mihin vaan. Tällä asulla voi itsevarmana marssia niin töihin kuin pikkujouihin! Maiharit tuovat asuun kaivattua katu-uskottavuutta ja ne keventävät kivasti kauniin kiiltopintaisen hameen hempeyttä. Vyölaukku on myös tämän vuoden ehdoton must have, jos ei ole tarvis kantaa mukana puolta omaisuutta.

Samantapaisen hameen Rekin valikoimasta löydät täältä ja söpön vyölaukun täältä.

Juhla

Paljettimekko ja neulepaita on täydellinen yhdistelmä, vaikka myös pakkasella bilettämiseen! Et palele ja näytät myös mielettömän hyvältä! Tähän asuun voisi myös yhdistää skarpit nilkkurit tai korkokengät, mutta itse mukavuudenhaluisena päädyn aina kuitenkin lenkkareihin. Paljettimekko tuo asuun aina näyttävän säväyksen!

Kurkkaa vastaavanlainen paljettimekko täältä.

Boheemi

Tässä asussa yhdistyy mukavuus ja sporttisuus. Väljä haalari pukee lyhyttä ja pitkää, ja sen alle voi hyvällä omatunnolla pukea muhkean neulepaidan seuraksi. Asuun saa kivan yksityiskohdan skarpilla repulla tai vaikka maihareillakin! Pukemalla haalarin alle muutaman kerroksen, se sopii myös viileämmille keleille!

Vastaavan haalarin löydät täältä ja repun täältä.

Skarppi

Neule, jakku ja siistit housut – ajaton valinta töihin ja tilaisuuksiin, missä asun tarvitsee olla hieman arkista siistimpi. Tällä hetkellä hieman over size -mallinen bleiseri on todella in ja siihen on nappivalinta yhdistää kapeat siistit housut. Pikkuinen tekonahkainen cross body -laukku täydentää lookin. Bleiserin alla neule lämmittää ja on silti erittäin klassinen vaihtoehto vaikkapa työhaastatteluun. Meiltä löytyy monta erilaista jakkua ja siistejä “puvunhousuja”. Tässä yhdet lempparini: jakku ja housut. Kannattaa checkata! 😉

Kaupastamme löytyy myös muutama samanlainen neule kuin tämä ihanuus, esimerkiksi tämä Selectedin villaneule ja tämä Objectin kevyt neulepusero. Kaikki valikoimamme neuleet löydät täältä. Ihanaa talven alkua!
 
Terkuin,
 
Tessa-Liina