Heips kaikille taas!

Otsikko paljastaa ehkä kaiken oleellisen siitä, mitä seuraava teksti pitää sisällään ja tämä onkin loistava tilaisuus punnita myös omaa asusteiden käyttöä ja sen moniuloisuutta. Ideana onkin stailata yksi mekko neljällä eri tavalla, neljään erilaiseen tilanteeseen asusteiden avulla.

Koko valikoimamme mekkoja pääset selaamaan täältä! Vasemmasta laidasta pystyt valitsemaan oman kokosi ja lisäämään muita hakuehtoja.

Valitsin asun rungoksi mustan trikoomekon, mikä on helppo yhdistää moneen eri tilaisuuteen. Siinä on kiva malli ja tyylikkäänä yksityiskohtana yläosan leikkaus. Hihat peittävät olkapäät ja mitta ylettyy polviin saakka (ainakin meillä alle 160 cm pitkillä). Tästä on helppo lähteä liikkeelle lähes mihin tahansa suuntaan ja materiaalinsa puolesta paksu trikoo on mukava vaate vaikka tulisikin liikuttua paljon päivän aikana. 

Illanviettoon

Illanviettoa varten asu on helppo stailata vaikka erilaisilla beigen sävyillä! Hieman kimallusta asuun lisäämään tuo myös joku vähän sähäkämpi käsilaukku! Kiva ajaton kaulahuivi lämmittää jos sisätiloissa tai alkukesänä ei meinaa vielä tarjeta ilman. Tässä tapauksessa hyödynsin ponchoa, joka ajaa täydellisesti asiansa myös muhkeana kaulahuivina. Vielä kevättalvella tähän kannattaa yhdistää vaikka mustat sukkahousut ja you are ready to go! 🙂

Arjen univormu

Tästä kevääseen helppo ja style arjen univormu! Siisti mekko saa ison palan rentoutta, kun siihen lisätään paksupohjaiset lenkkarit sekä lookin täydentää skarppi kipparihattu, mikä onkin pysynyt katumuodissa mukana jo monta vuotta! Arkena myös hieman isompi käsilaukku on tarpeen ja siksi valitsin asuun tämä ihanan Furlan käsilaukun. Siinä on yhdistettynä materiaaleina nahkaa ja liukaspintaista kangasta. 

Messupäivälle

Messuille tai kaupungilla kiertelyä varten kokosin tämän rennon asun, mihin kuuluu Marimekon ihana käsilaukku ja Vagabondin upeat mokkanahkasaapikkaat <3 Rento lierihattu suojaa auringolta ja/tai sateelta ja korkeavartiset saapikkaat lämmittävät vielä kevään viileämmillä keleillä. Asun kruunaa söpö avain-kaulaketju, jossa on asuun pieni väripilkku. 

Kemuihin

Juhlaa varten mekko sai parikseen ihanat kiiltäväpintaiset nahkakorkokengät ja kauniin tulppaanikuvioisen käsilaukun, mitkä sointuvat näpsäkästi yks yhteen <3 Kaulakoru ja raikas meikki viimeistelee juhlatunnelman tähän asuun. Tämä kokonaisuus toimisi mielestäni loistavasti vaikka pääsiäisriennoissa ja syntymäpäiväjuhlissa.

Yksinkertaiset mekot kannattaa siis ottaa suurennuslasin alle kevät lookkeja miettiessä – asusteilla voi todellakin saada aikaiseksi jotain erilaista! 😉 Myös muita vaatekaapin simppeleitä yksilöitä kannattaa tarkastella erilaisesta näkökulmasta, että josko kesän juhliin valmistautuessa yhdistelisi jo olemassa olevista aarteista itselle täysin uuden lookin. Valkoisella puserolla ja mustilla housuilla pääsee jo yllättävän pitkälle oli tilaisuus mikä tahansa!

Täältä pääset selaamaan asustevalikoimaan, ja tästä koko valikoimaamme. <3

Inspisterkut Rekkilästä,

Tessa-Liina <3


Kuva 1: Mekko

Kuva 2: Laukku, kengät

Kuva 3: Hattu, tennarit, laukku

Kuva 4: Hattu, laukku, saappaat, koru

Kuva 5: Korkokengät, laukku, koru