Vastakohdat viehättävät

Negatiivinen ja positiivinen vetävät toisiaan puoleensa, kun taas kaksi positiivista hylkivät toisiaan. Tämä luonnollinen sääntö pitää paikkaansa yhdessä jos toisessakin asiassa, mutta kuinka totta vastakohtien viehätys on pukeutumisen kohdalla? Tyylitajuisen ja uskaliaan pukeutujan kohdalla se on ehdottomasti totta. Vastakohtia voi kekseliäästi tuoda omaan pukeutumiseensa esimerkiksi yhdistämällä toisiinsa sellaisia vaatekappaleita, jotka eivät tavallisesti kulkisi käsi kädessä.

Rekin aarteet – poimintoja valikoimasta

Alkukesän helteet näyttävät hiipuneen, ainakin hetkeksi, ja sään viiletessä on taas aikaa panostaa shoppailuun. Rekin valikoima on kasvanut vauhdilla ja joukosta löytyy vaikka mitä ihanuuksia! Valikoimassa on useita laadukkaita tuotteita klassikkobrändeiltä ja paljon persoonallisia näyttäviä vaatteita. Päätin helpottaa teidän shoppailuhetkiä ja etsiä Rekin valikoimasta ihanimmat ja parhaimmat aarteet.

Kestävän kehityksen vaatekaappi

Vaateteollisuus on öljyn jälkeen toiseksi saastuttavin teollisuudenala maapallolla. Media nauttii kohuotsikoista, joista muoti sekä vaatteet ovat saaneet oman osansa. Sanonta kuuluu, että tieto lisää tuskaa, mutta voiko tietoisuus auttaa meitä tekemään parempia päätöksiä ympäristön kannalta? Miten rakentaa kestävän kehityksen vaatekaappi pikamuodin maailmassa?

Kuukauden brändi – Vans

Aurinkoisena kesäpäivänä istuessaan kaupungilla, ei voi olla huomaamatta Vans -kenkien määrää katukuvassa. Klassiset mustavalkoiset Old Skoolit ohi skeittaavalla tyypillä, suloiset Snoopy -aiheiset slip onit saippuakuplia jahtaavalla lapsella ja kirkkaankeltaiset The Authentic -kengät rennosti kesämekon kaverina. Kyseiset kengät ovat tulleet jäädäkseen, ja malleja sekä värejä löytyy nykyään moneen makuun.

Kesäiset afterwork -asut

Lämmön ja auringon saavuttua ei haluakaan työpäivän jälkeen käpertyä sohvannurkkaan, vaan lähteä nauttimaan Suomen kesästä. Afterworkit on mahtava tapa viettää rennommin aikaa työkavereiden kanssa tai tavata ystäviä, joiden seurasta tulee nautittua aivan liian vähän arjen kiireiden keskellä. Ja voihan afterworkeille lähteä yksinkin, nappaa vain mukaasi hyvä lehti tai kirja, ja nauti omasta ajasta.

Kuukauden brändi – Marimekko

Kuukauden brändi – iki-ihana Marimekko Pirteät kuosit, selkeät leikkaukset ja ajattomuus – kaiken voi tiivistää yhteen sanaan: Marimekko. Klassinen Tasaraita -kuosi täytti vastikään hulppeat 50 vuotta, ja tokihan synttäripäivä pisti fiilistelemään suomalaismerkin ajatonta designia. Pidemmittä puheitta – tällä kertaa esittelyssä yksi suosikkibrändeistäni – Marimekko!

Kevään kuosit ja värit

Aurinko lämmittää ja asfaltti alkaa vihdoin pikottaa lumen alta, se tarkoittaa, että kevät on tuloillaan kovaa vauhtia! Sen myötä ainakin minä haluan pukea päälleni hieman värikkäämpiä, vaaleampia ja kevyempiä vaatteita. Tästä inspiroituneena keräsin tähän postaukseen muutamia omia kevään suosikkejani sekä tämän kevään trendikkäitä kuoseja ja värejä Rekin valikoimasta. Raita Klassinen raita toimii aina! Oma lempparini on […]