Kuukauden brändi – Lindex

Lindexin juuret vievät 1950-luvun Ruotsiin, jolloin Ingemar Boman ja Bengt Rosell perustivat Alingsåsiin alusvaatemyymälän nimeltään Fynd. Pian tämän jälkeen he ostivat Göteborgista Lindex nimisen liikkeen, joka on antanut nimensä tuleville liikkeille. Suomeen Lindex rantautui 80-luvun lopulla. Nykyään Lindex kuuluu Stockmann-konserniin, ja sillä on n. 490 myymälää ympäri Eurooppaa.

Pettämättömät peruspaidat

Me jokainen tiedämme sen tunteen, kun aamulla katsoo vaatekaappiinsa ja miettii: ”Ei mitään päällepantavaa.” Tai päinvastaisesti vaatekaappi pursuaa mitä ihanimpia yksilöitä, mutta mikään ei tunnu sopivan toisiinsa ilman, että kokonaisuudesta tulisi, noh, liiankin räväkkä. Molempiin tilanteisiin löytyy ainakin yksi ratkaisu: peruspaidat! Peruspaidat ovat pettämätön valinta pukeutumiseen, ja ansaitsevat syystäkin tittelin yhtenä vaatekaapin kulmakivistä.

Inspiraatiota pukeutumiseen Euroopan maista

Suomen kesä antaa nyt parastaan ja kun lämpötilat lähentelevät kolmeakymmentä astetta voisi helposti kuvitella olevansa jossain etelän maassa. Tällaisina aikoina ei tule mieleen suunnata lentokentälle ja napata ensimmäistä äkkilähtöä lämpimään. Vaikka tänä kesänä ulkomaanreissut jäisikin tekemättä, ei se tarkoita, etteikö matkailusta voisi nauttia.

Palautusten ympäristövaikutukset

Käsi ylös jos arvostat suomalaista luontoa! Puhdasta vettä, metsää ja ympäristöä. Jopa kaupungissa asuessa voi aistia suomalaisen asenteen puhdasta luontoa kohtaan! Se on vahvasti esillä Suomessa sekä Pohjoismaissa, joissa ympäristöasiat otetaan huomioon monella tapaa. Meille se on kunnia asia, että vettä voi juoda suoraan hanasta, pullot palautetaan, roskat kerätään ja usein myös lajitellaan.

Kuukauden brändi – Mango

Itse yhdistän Mangon yhtä aikaa sekä raikkaaseen ja tyylikkääseen että hieman boheemiin tyyliin. Varsinkin näin kesäaikaan Mangon valikoimassa korostuu brändin espanjalaiset juuret. Raikkaita värejä sekä boheemeja asusteita yhdistellään tyylikkäiksi asukokonaisuuksiksi. Mango avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 1984 Barcelonassa ja jo vuonna 1992 se aloitti kansainvälistymisensä avaamalla kaksi myymälää Portugaliin. Siitä lähtien brändi on levittäytynyt onnistuneesti […]

Kesän 2018 cooleimmat festariasut

Festarit ovat kesän parasta ajanvietettä! Suomesta löytyy monia eri tapahtumia monenlaisiin musiikkimakuihin. Viimeisten vuosien aikana tyylin ja pukeutumisen rooli festareilla on pikkuhiljaa korostunut. Festareista on tullut eräänlainen katumuodin catwalk, johon tullaan näyttäytymään ja asukokonaisuuksia mietitään jo hyvissä ajoin.

4 x Juhannus

Kuuluvatko juhannussuunnitelmiisi mökkisaunan lämmitys ja muurinpohjalettujen paisto vaiko lavatanssit ystävien kanssa? Viime vuosina perinteiset juhannussuunnitelmat ovat saaneet rinnalleen modernimpia tapoja viettää keskikesän juhlaa. Jos vielä muutama vuosi sitten ihmiset virtasivat kaupungeista maaseudun rauhaan, vetävät uudet tapahtumat ihmisiä puoleensa myös kaupungeissa.  

Vastakohdat viehättävät

Negatiivinen ja positiivinen vetävät toisiaan puoleensa, kun taas kaksi positiivista hylkivät toisiaan. Tämä luonnollinen sääntö pitää paikkaansa yhdessä jos toisessakin asiassa, mutta kuinka totta vastakohtien viehätys on pukeutumisen kohdalla? Tyylitajuisen ja uskaliaan pukeutujan kohdalla se on ehdottomasti totta. Vastakohtia voi kekseliäästi tuoda omaan pukeutumiseensa esimerkiksi yhdistämällä toisiinsa sellaisia vaatekappaleita, jotka eivät tavallisesti kulkisi käsi kädessä.

Rekin aarteet – poimintoja valikoimasta

Alkukesän helteet näyttävät hiipuneen, ainakin hetkeksi, ja sään viiletessä on taas aikaa panostaa shoppailuun. Rekin valikoima on kasvanut vauhdilla ja joukosta löytyy vaikka mitä ihanuuksia! Valikoimassa on useita laadukkaita tuotteita klassikkobrändeiltä ja paljon persoonallisia näyttäviä vaatteita. Päätin helpottaa teidän shoppailuhetkiä ja etsiä Rekin valikoimasta ihanimmat ja parhaimmat aarteet.